Pro Ambient realizeza - Izolatie ecologica din fibra de lemn | Izolatii Ecologice si Clasice

Lemnul un materialul ideal pentru izolare

Dintre toate materialele de construcție, lemnul are cea mai mare capacitate Fibra de lemn Gutexde depozitare termică. Izolația realizată din fibra de lemn contribuie foarte mult la crearea unui climat interior plăcut în timpul verii. Izolația fibrei de lemn absoarbe mai multă căldură, stochează mai mult (factor de întârziere) și amortizează mai bine fluxul de căldură în zonele interioare (factor de scădere), permițând astfel mentinerea unei temperaturi relativ constantă.

Chiar și în cazul zielor caniculare interiorul dvs. rămâne racoros și se crează un mediu plăcut. Datorită conductivității termice scăzute, plăcile izolatoare din fibre de lemn asigură o protecție excelentă împotriva frigului în timpul iernii si nu permit tranferul de temperatura din nici un sens.

Astfel încăperile răman calde iar costurile de încălzire vor fi reduse considerabil.  Aceste beneficii ale placilor din fibra de lemn sunt foarte importante mai ales atunci când se schimbă anotimpurile și temperaturile variază considerabil de la o zi la alta, capacitatea de stocare termică a lemnului este de mare ajutor în reglarea temperaturilor interioare, reducând astfel necesitatea încălzirii. Cu izolație cu fibră de lemn, casa dvs. este întotdeauna confortabilă, indiferent de sezon!

Umiditatea

Plăcile din fibre de lemn permit difuzia și reglează umiditatea interioară datorită capacității lor de a absorbi și de a elibera până la 15% din greutatea lor în umiditate – fără pierderea capacității de izolare. Mecanismul de reglare a umidității previne în mod natural mucegaiul , aceasat fiind o condiție decisivă pentru un mediu interior sănătos. În același timp datorită parafinei din componența lemnului, placile pot rezista până la 70% umiditate relativă.

Zgomotul

Pentru a ne simți confortabil în casele noastre, avem nevoie de pace și liniște. Astfel, izolarea Izolatii Suceava - Fonica

acustică eficientă este indispensabilă. Elementele de construcție trebuie să atenueze transmiterea zgomotului provenit atât din interiorul cât și din exteriorul clădirilor.

Placile de izolație din fibra de lemn posedă densitate ridicată, rigiditate minimă și porozitate ridicată – exact atributele necesare izolației fonice eficace împotriva zgomotului.

100%  Ecologic și Reciclabil 

Plăcile din fibre lemnoase sunt obținute din chipsuri de lemn omogenizate cu rașini naturale și parafină. .

Aplicabilitate

 • Anvelopare exterioară
 • Astereală
 • Anvelopare interioară
 • Zone subpardoseală

Proprietăți ale termoizolației din fibre din lemn:

 1. Conductivitate tipica: 0.038-0.050w/mc
 2. Densitatea obisnuita : 160-240kg/m3

Video Izolatie de exterior cu placi din fibra de lemn si fibra de lemn GUTEX:

Izolatie Ecologica

One thought on “Pro Ambient realizeza – Izolatie ecologica din fibra de lemn

 • 27/01/2020 at 20:12
  Permalink

  Va rog frumos sa îmi dați și mie detalii referitoare la aceste placi din fibra de lemn , de ex dimensiuni , preț .
  Mă interesează pentru izolare interioară a locuinței .
  Livrați și în alte județe?
  Va mulțumesc.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *