Izolatia cu celuloza - ofera economii sporite si beneficii concrete

Celuloza pentru izolațiile termice naturale este realizată din fibre de celuloză care la rândul lor sunt fabricate din ziare curate și sortate. Putem spune, prin urmare, că materialul de bază este lemnul . Hârtia furnizată este pre-sortită, ruptă, amestecată cu săruri minerale și măcinată într-o moară. Producția este supusă celor mai riguroase controale de calitate interne și externe pentru a menține respectarea reglementărilor pentru piața germană, austriacă și europeană.

Întreg parcursul de productie al celulozei este ecologic. Utilizarea energiei primare este mult mai scăzută în comparație cu alte materiale de izolare: în comparație cu polistirenul se economisește o șesime și o treime în comparație cu fibra de sticlă.

Valori foarte bune de izolare termica/ Economisire de timp și bani

Izolarea termica cu celuloză excelează cu un coeficient deosebit de scăzut de conductivitate termică (AT / UE: 0,039 W / mK, DE: 0,040 W / mK).  Cu izolația de celuloză se umple chiar și cele mai mici spații și crăpături. Rezultatul este ca o placa mată și neîntreruptă care asigură un coeficinet de conductivitate termică exterm de scăzut, astfel econimisiți timp și bani.

Izolare termică/fonică excelentă /Siguranță

Izolatii Termice

Datorita densității mari de celuloză se obține protecție termică excelentă, transferul de căldură/frig din exterior în interiorul clădirii este întârziat . Camerele mentinandu-se la o temperatura aproximativ constanta indiferent de temperatura exterioara. Altfel spus, celuloza  reglează climatul camerei într-un mod natural și economisește costurile de încălzire.  Izolarea fonică cu fibre de celuloză este considerată ca fiind cea mai bună.

Mixtul de săruri folosite pentru tratarea celulozei adaugă celulozei proprietați de rezistență la foc și îndepartarea ciupercilor și insectelor.

Tot acest proces de tratare  asigură un control împotriva mucegaiului și a rozătoarelor.

Aplicabilitate

  • Tavanele înclinate ale mansardelor
  • Pereții din lemn ai mansardelor
  • Podurile necirculabile
  • Planșeele de lemn dintre etaje

Caracteristicile termoizolației din celuloză:

  1. Conductivitate termică tipică:0.038w/mc-0.040w/mc
  2. Densitatea tipică a celulozei este de :32kg/m3

Izolatii Suceava

Izolatie Ecologica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *